fbpx

Mine virksomheder

Ageras

Heartland Esate

ComboWeb

Ageras kombinerer regnskab, bank og administration for mere end 300.000 små virksomheder i Europa. Solgt majoriteten til Investcorp i 2017. Ejendomsselskab med ejendomme i Hovedstadsområdet og udvalgte steder på Sjælland Et full-service webbureau med kunder fra den lokale snedkermester til C20-virksomheder. Især specialiseret inden for online marketing og digital strategi. Jeg stiftede virksomheden i 2007 og er i dag ikke længere aktiv.

Meneto (Solgt)

Tandkassen (Solgt)

My Sweet Puppy

Meneto automatiserer din bogføring og klarer dit regnskab fra A-Z gennem vores innovative app. Du betaler kun en fast, månedlig pris for at være med. Tandkassen er tandlægernes bedste ven og værste fjende. Vi har nemlig i sinde at gøre danskernes tænder sundere gennem automatisk udskiftning af tandbørsten. Internationalt medie med tips og tricks til din hund. Har 500.000+ brugere om måneden over hele verden.

Få Det Gjort (Solgt)

Smart Ads (Lukket)

 Markedsplads for private serviceydelser, såsom hundeluftning, babysitting mv. Formidlede over 25.000 jobs i Danmark. Solgt til konkurrenten Ahandyhand i 2015. Annoncenetværk der matchede annoncører med udgivere. Fik aldrig tilstrækkelig traction på annoncørsiden og blev lukket udramatisk ned.