fbpx

Mine virksomheder

Ageras

Meneto

ComboWeb

Online markedsplads for regnskab og juridiske serviceydelser. Etableret i 2012 og opererer nu på 5 markeder med over 100.000 kunder tilmeldt. Solgt majoriteten til Investcorp i 2017.

 

Meneto automatiserer din bogføring og klarer dit regnskab fra A-Z gennem vores innovative app. Du betaler kun en fast, månedlig pris for at være med.

 

Et full-service webbureau med kunder fra den lokale snedkermester til C20-virksomheder. Især specialiseret inden for online marketing og digital strategi. Jeg stiftede virksomheden i 2007 og er i dag ikke længere aktiv.

 

Mari Invest

Mari Invest

Tandkassen

My Sweet Puppy

Investeringsselskab der investerer i forskellige projekter, herunder internet og ejendomme. Projekterne udvælges efter en langsigtet og bæredygtig strategi og selskabet forvaltes passivt.

 

Tandkassen er tandlægernes bedste ven og værste fjende. Vi har nemlig i sinde at gøre danskernes tænder sundere gennem automatisk udskiftning af tandbørsten.

 

Internationalt medie med tips og tricks til din hund. Har 500.000+ brugere om måneden over hele verden.

 

Få Det Gjort (Solgt)

Smart Ads (Lukket)

 Markedsplads for private serviceydelser, såsom hundeluftning, babysitting mv. Formidlede over 25.000 jobs i Danmark. Solgt til konkurrenten Ahandyhand i 2015. Annoncenetværk der matchede annoncører med udgivere. Fik aldrig tilstrækkelig traction på annoncørsiden og blev lukket udramatisk ned.