fbpx
Iværksætteri Personligt

Investcorp køber majoriteten af Ageras

I dag er en rigtig stor dag for mig.

På mange måder føles den som afslutningen på en 5 års fantastisk lang rejse, men samtidig begyndelsen på et nyt og endnu større, vildere og mere spændende kapitel.

Da vi byggede Ageras tilbage i 2012 var det med en ambition om at blive verdens førende markedsplads inden for regnskab og juridiske ydelser. Vi er godt på vej mod målet og er overbeviste om, at blandingen af teknologi og et højt serviceniveau er midlet til succes.

Ageras har udviklet sig på sine spæde 5 år.

Vi opererer nu i 5 markeder fra kontoret i København, hvor mere end 80 dedikerede medarbejdere servicerer en voksende kundekreds, der for nyligt rundede 100.000. Denne milepæl er vi sindssygt stolte af, da det bevidner, at vi har slået et kæmpe hul i markedet og gør en stor forskel for mange små og mellemstore virksomheder.

2016 var et begivenhedsrigt år for os. Vi øgede omsætningen med 60%, blev udnævnt som Gazelle-virksomhed af Børsen (den 10. hurtigst voksende), og vi fik for alvor fodfæste på de hollandske og tyske markeder.

I dag kan vi offentliggøre, at den internationalt anerkendte fond Investcorp har købt majoriteten af selskabet og investerer et betydeligt beløb. Det skal være med til at tage virksomheden til det næste niveau og understøtte fortsat international ekspansion og vækst på de eksisterende markeder.

Investcorp er en global equity fond med store investeringer i teknologivirksomheder med særlig fokus på data, IT-sikkerhed, internet, mobility og fintech.

Fra det første øjeblik vi mødte Investcorp, stod det klart, at de var den rigtige partner for Ageras til den næste fase af vores vækstrejse. Investcorp har et godt omdømme og imponerende generalieblad med at vækste ejerledede teknologivirksomheder, og deres globale tilstedeværelse og omfattende netværk understøtter Ageras’ fortsatte internationale ekspansion.

Jeg vil bruge anledningen til at sige et stort tak til alle dem, der har været med til at gøre Ageras til en succes. En særlig tak skal lyde til de kunder, partnere og medarbejdere, der på hver sin måde har bidraget til at skabe et mere transparent marked for regnskab og juridiske ydelser.

Jeg fortsætter sammen med min gode partner Rico på rejsen og glæder os til at se, hvorhen den bringer os.

You may also like
Sådan driver jeg to virksomheder ved siden af min uddannelse
Hvorfor blogger du?

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage