fbpx
Iværksætteri Personligt

Iværksætter på fuld tid – fuck hvor jeg glæder mig

Så er huen på med tilfredsstillende resultat og et par dage med lyse nætter er veloverstået.

Fun fact: Jeg fik et legat for særlig akademisk interesse, hvilket med min prioritering af studiet fandt lidt morsomt. Nå, nok om det.

Nu er det tid til at give den gas – og fuck hvor jeg glæder mig!

Det er egentlig mest business as usual, men i et lidt højere og mere ambitiøst gear end tidligere.

Jeg har haft CVR-nummer siden jeg var 18 år og 8 dage – og endnu længere i min mors navn (ja – pisse fedt at betale topskat af den først tjente krone :-)).

Nu stifter jeg selskabet Hegelund Equities ApS, der vil danne rammen om mine fremtidige virksomheder og investeringer.

ComboWeb bliver drevet videre som konsulentbureau, men vi kommer til at fokusere langt mere på online marketing og e-commerce end på online visitkort til mindre virksomheder. Til disse er vi snart klar med et nyt koncept, der er lidt mere samlebåndsagtig i den bedste betydning. Høj kvalitet og lave priser. Samtidig bliver antallet af kunder skåret ned så vi kan fokusere på at levere god og tilpasset rådgivning til få og tætte kunder.

Det går også rigtigt godt med Hegelund Media, hvor vi fortsat breder os med flere sites inden for flere brancher. Jeg har indledt et par joint ventures, så vi kan sætte endnu mere turbo på og det glæder jeg mig voldsomt til.

Seneste nyt er, at jeg indtræder som medejer af Få Det Gjort, hvor jeg har investeret lidt penge og kommer til at investere en masse tid. Få Det Gjort er en markedsplads for private serviceydelser i hjemmet – såsom børnepasning, rengøring, handymænd osv. Så har du brug for en hånd eller vil tjene en ekstra mønt, så tjek det ud!

Konklusion: Nu er jeg fuldblodsiværksætter og glæder mig til at give den max gas med alle projekterne, få en masse lussinger af markedet og komme tilbage med et knock-out! 🙂

You may also like
Godt nytår
Mors dag – til dig, der glemte det

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage