fbpx

Tag Archives: iværksættermesse

Iværksætteri

Iværk08 – årets iværksættermesse

Iværk08 er nu veloverstået og selvfølgeig en begivenhed, som undertegnede deltog i. Messen i år synes jeg er markant bedre end sidste års messe.

Der var et væld af interessante begivenheder og udstillere på årets messe for iværksættere, Iværk08. Messen afholdtes traditionen tro i Forum, og strækte sig over to dage.

Jeg var derinde – desværre i alt for kort tid – i dag, hvor jeg bl.a. fik lejlighed til at høre Martin Thorborg tale om motivation for iværksættere og om hvordan man som iværksætter udnytter sin tid optimalt. Det var interessant at høre, og der var da også et par stykker (eller hundrede) der også havde interesse for at høre om det.

På årets iværksætter messe var der foruden mange interessante workshops og seminarer også initiativer som Glasburet og iværkstedet, hvor man kan få 1-til-1-rådgivning om en masse specifikke områder af det at være selvstændig.

Desværre havde jeg kun meget begrænset tid, så jeg nåede ikke at deltage i så meget.

Det bliver spændende at se, hvad de har at byde på næste år, hvor jeg arbejder på at få min egen stand.

Aminokrus fra årets iværksættermesse, Iværk08Ét af mine  mål for dagens messe var at få fat på nogle af de omtalte Amino-krus, og jeg hjalp Amino af med 2 stk., så de kan holde hinanden med selskab mens far her stener på… tja… Amino! 🙂

Jeg håber at I har haft en god messe, hvis I har deltaget.

Read More