fbpx
Online marketing Personligt

Hvorfor blogger du?

Blogging er blevet et velkendt fænomen. Ikke blot for IT-nørder, men i høj grad også for den almindelige dansker.

Men ikke desto mindre begynder blogs at vokse op og mange er ganske populære. F.eks. amerikaneren ShoeMoney, der har 20.000 unikke, daglige besøgende og tjener 12.000$ pr. måned og han lever glimrende ved at dele tips og tricks til online marketing ud.

Og netop det økonomiske perspektiv – hvad enten man kan lide det eller ej – er vigtigt for mange bloggere. Se bare resultatet af den afstemning, der er på Problogger.net, som du kan se til højre. 719/2172 = 33,1% af de adspurgte bloggere svarer, at de blogger pga. pengene.

Jeg synes at det er interessant at se.

Hvorfor blogger jeg?

Min motivation er blandet. Jeg bruger den primært som et pusterum. Primært et sted, hvor de tanker der franarrer mig søvn, kan udfolde sig. De ting, jeg føler skal deles med verden. Det gør omvendt, at min blog er meget lidt fokuseret. Det er lysten der driver værket, og derfor vil du også se perioder med mange indlæg på bloggen, og perioder hvor der stort set ikke er aktivitet.

You may also like
Iværksætter på fuld tid – fuck hvor jeg glæder mig
Sådan tjener du penge på internettet

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage