fbpx

Tag Archives: blogs

Internettet Tjen penge online

Isabella Löwengrip lukker sin blog

For ca. et halvt år siden skrev jeg om en svensk blogger, Isabella Löwengrip, der i teorien var blevet millionær på at blogge om sit liv. Men nu er eventyret overstået for hendes vedkommende. Det skriver Berlingske.dk i dag.

Hun beklager det meget og skriver, at de sidste 3 års bloggeri har krævet meget arbejde fra hendes side 24 timer i døgnet. Selv siger hun også, at hun er blevet Sveriges svar på Paris Hilton.

Bloggen, der startede som en måde at rektruttere nye medlemmer til partiet Moderaterne og udviklede sig til at blive en personlig blog med fokus på f.eks. mode her nu lukket og slukket.

I skrivende stund har 1754 skrevet en kommentar til indlægget, hvori hun bekendtgør, at hun stopper med at blogge, så det er absolut noget, der påvirker hendes læsere, der tæller omkring 575.000 om ugen!

Bloggen var rigtig mange penge værd, men det var – desværre for hende – kun så længe hendes personlighed ligger i den. Bloggen tilhører hende, og læserne vil med garanti ikke kunne stille sig tilfredse med en “ny” Isabella. Nu er den død, og uitneressant for de mange firmaer, der ellers stod i kø for at promovere sine produkter blandt de unge læsere. Men for en ny, ung svensker, der forstår at promovere sig selv ligger der uanede muligheder.

Read More
Tjen penge online

Isabella Löwengrip – blogger på fuld tid

Den kun 17-årige svenske blogger Isabella Löwengrip har gjort det, mange drømmer om, men kun ganske få realiserer – at kunne leve af at blogge.

Hun begyndte at blogge, grundet hendes engagement i politik og ønskede at udbrede kendskabet til Moderaternas ungdomsafdeling. Men hun kom til at skrive lidt om mode, og dette blev så populært, at hun i dag hovedsageligt netop skriver om netop det.

Og det går forrygende… Hun har over 270.000 læsere om ugen og er én af Sveriges mest læste personlige blogs. Bloggen giver en rigtig pæn indkomst. Dog vil hun ikke sige præcist hvor meget, men hun kan da holde et månedligt tøjbudget på 10.000 kr. helt uden problemer, som hun siger. Desuden har revisorer med ekspertise på området vurderet bloggen til at være flere millioner kroner værd. Problemet er bare, at ved et evt. salg, så går hele værdien ved siden tabt. Det er umuligt at sælge en blog, så den kan kun køre så længe Isabella er en ung, frisk pige med mod på at dele sit liv med sine læsere.

Det mest fantastiske…

Det der næsten er det allermest fantastiske er, at det sker i et land som Sverige. Det plejer kun at være muligt på internationale blogs, men dette beviser, at man aldrig kan vide…

Hun skal selvfølgelig lige have et godt råd med på vejen, fordi det første jeg ligger mærke til er, at siden ikke engang kan ses på min 1024×768-skærm optimalt. Det skal den simpelt hen kunne – og så er det hamrende irriterende at menuen scroller med op og ned og at der er lagt så megen vægt på AJAX’en, som også gør, at man ikke kan linke til enkelte indlæg. Det fungerer bare ikke – det er en ommer!

Desuden ville jeg udskifte reklamerne med nogle AdSense-annoncer, da jeg er overbevist om, at de – på trods af den lave dollar-kurs – kan give noget bonus pga. de mere relevante reklamer, der desuden som regel også giver en sjat mere på klik.

Men det er sgu godt gået, og jeg skal ikke nok ikke irettesætte én, der har formået at bygge sådan én forretning op…

Hatten af for blondinen!

Read More
Online marketing Personligt

Hvorfor blogger du?

Blogging er blevet et velkendt fænomen. Ikke blot for IT-nørder, men i høj grad også for den almindelige dansker.

Men ikke desto mindre begynder blogs at vokse op og mange er ganske populære. F.eks. amerikaneren ShoeMoney, der har 20.000 unikke, daglige besøgende og tjener 12.000$ pr. måned og han lever glimrende ved at dele tips og tricks til online marketing ud.

Og netop det økonomiske perspektiv – hvad enten man kan lide det eller ej – er vigtigt for mange bloggere. Se bare resultatet af den afstemning, der er på Problogger.net, som du kan se til højre. 719/2172 = 33,1% af de adspurgte bloggere svarer, at de blogger pga. pengene.

Jeg synes at det er interessant at se.

Hvorfor blogger jeg?

Min motivation er blandet. Jeg bruger den primært som et pusterum. Primært et sted, hvor de tanker der franarrer mig søvn, kan udfolde sig. De ting, jeg føler skal deles med verden. Det gør omvendt, at min blog er meget lidt fokuseret. Det er lysten der driver værket, og derfor vil du også se perioder med mange indlæg på bloggen, og perioder hvor der stort set ikke er aktivitet.

Read More