fbpx
Tjen penge online

Isabella Löwengrip – blogger på fuld tid

Den kun 17-årige svenske blogger Isabella Löwengrip har gjort det, mange drømmer om, men kun ganske få realiserer – at kunne leve af at blogge.

Hun begyndte at blogge, grundet hendes engagement i politik og ønskede at udbrede kendskabet til Moderaternas ungdomsafdeling. Men hun kom til at skrive lidt om mode, og dette blev så populært, at hun i dag hovedsageligt netop skriver om netop det.

Og det går forrygende… Hun har over 270.000 læsere om ugen og er én af Sveriges mest læste personlige blogs. Bloggen giver en rigtig pæn indkomst. Dog vil hun ikke sige præcist hvor meget, men hun kan da holde et månedligt tøjbudget på 10.000 kr. helt uden problemer, som hun siger. Desuden har revisorer med ekspertise på området vurderet bloggen til at være flere millioner kroner værd. Problemet er bare, at ved et evt. salg, så går hele værdien ved siden tabt. Det er umuligt at sælge en blog, så den kan kun køre så længe Isabella er en ung, frisk pige med mod på at dele sit liv med sine læsere.

Det mest fantastiske…

Det der næsten er det allermest fantastiske er, at det sker i et land som Sverige. Det plejer kun at være muligt på internationale blogs, men dette beviser, at man aldrig kan vide…

Hun skal selvfølgelig lige have et godt råd med på vejen, fordi det første jeg ligger mærke til er, at siden ikke engang kan ses på min 1024×768-skærm optimalt. Det skal den simpelt hen kunne – og så er det hamrende irriterende at menuen scroller med op og ned og at der er lagt så megen vægt på AJAX’en, som også gør, at man ikke kan linke til enkelte indlæg. Det fungerer bare ikke – det er en ommer!

Desuden ville jeg udskifte reklamerne med nogle AdSense-annoncer, da jeg er overbevist om, at de – på trods af den lave dollar-kurs – kan give noget bonus pga. de mere relevante reklamer, der desuden som regel også giver en sjat mere på klik.

Men det er sgu godt gået, og jeg skal ikke nok ikke irettesætte én, der har formået at bygge sådan én forretning op…

Hatten af for blondinen!

You may also like
Pladder fra Google?
Sådan tjener du penge på internettet

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage