fbpx
Internettet Tjen penge online

Isabella Löwengrip lukker sin blog

For ca. et halvt år siden skrev jeg om en svensk blogger, Isabella Löwengrip, der i teorien var blevet millionær på at blogge om sit liv. Men nu er eventyret overstået for hendes vedkommende. Det skriver Berlingske.dk i dag.

Hun beklager det meget og skriver, at de sidste 3 års bloggeri har krævet meget arbejde fra hendes side 24 timer i døgnet. Selv siger hun også, at hun er blevet Sveriges svar på Paris Hilton.

Bloggen, der startede som en måde at rektruttere nye medlemmer til partiet Moderaterne og udviklede sig til at blive en personlig blog med fokus på f.eks. mode her nu lukket og slukket.

I skrivende stund har 1754 skrevet en kommentar til indlægget, hvori hun bekendtgør, at hun stopper med at blogge, så det er absolut noget, der påvirker hendes læsere, der tæller omkring 575.000 om ugen!

Bloggen var rigtig mange penge værd, men det var – desværre for hende – kun så længe hendes personlighed ligger i den. Bloggen tilhører hende, og læserne vil med garanti ikke kunne stille sig tilfredse med en “ny” Isabella. Nu er den død, og uitneressant for de mange firmaer, der ellers stod i kø for at promovere sine produkter blandt de unge læsere. Men for en ny, ung svensker, der forstår at promovere sig selv ligger der uanede muligheder.

You may also like
.dk-domæner efter Google PageRank
Her er de data, som søgemaskinerne skjuler

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage