fbpx
Online marketing

Velgørende søgemaskiner

De er et fremragende eksempel på, hvordan forretning og omtanke for miljøet kan kombineres – de velgørende søgemaskiner.

Først opstod Blackle, der i skrivende stund har sparet 578,196.442 watttimer ved at have en mørk, strømbesparende baggrund. Siden bruger Googles Adsense for Search-program og er efter sigende en ret indbringende forretning.

Siden er Ecocho.com opstået, der foruden også kan ses i en energivenlig udgave også lover, at de vil printe op til 2 træer pr. 1000. søgning. Den startede med at tilbyde både en Yahoo!- og Google-søgning, men nu har Google pga. nogle overtrædelser af AdSense-politikken desværre trukket sig. Det kunne ellers være interessant at se, hvordan det ville udvikle sig.

Ecocho skriver også selv på sin hjemmeside:
Vi er hverken en velgørende institution eller en NGO – vi er en virksomhed. Vi sætter dog særligt fokus på miljøet. […]” og det harmonerer jo perfekt med min første påstand.

You may also like
Sådan tjener du penge på internettet
Google advarer mod sig selv
1 Comment
  • Andreas Lolk aug 18,2009 at 22:29

    Der er vist nogen, som har siddet temmelig længe foran computeren? 🙂

    “Siden er Ecocho.com opstået, der foruden også kan ses i en energivenlig udgave også lover, at de vil PRINTE op til 2 træer pr. 1000. søgning.”

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage